Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 342 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 1
Energetika nincs
Lift nincs
Kisapostag központjában üzleti, turisztikai célra és lakóingatlannak is kiváló, 1 főépületből és három faházból álló teljesen felújított ingatlan eladó, a Max-Office ingatlaniroda kínálatából.
Kisapostag, 1400 fős csendes település a Duna partján. Átmenő forgalom nincs, viszont közvetlen szomszédságában van a Duna-híd, az M6 autópálya és egy jacht kikötő.

A 2 450 m2-es, majdnem sík telken, több épület és egy medence található. A 240 m2-es főépület tökéletes állapotú. Az egész épületet gépészeti, statikai szempontból felújították és kibővítették. A főépületben 4 db saját fürdővel rendelkező szoba, egy 50 m2-es konyhával egybeépített közösségi helység, egy 10 m2-es téglával kirakott pince található még benne.

Az elektromos ellátást a napelemes erőmű biztosítja!
Az összes helyiség hűtő-fűtő klímával felszerelt.

A telken 3 db, egyenként 34 m2-es téliesített, kiskonyhával, fürdővel felszerelt faház, medence, kerti grill, filagora, és egy külön melléképület van.

Az ingatlan elsősorban turisztikai célra lett át- és kialakítva, azonban lakóhelynek is kiválóan hasznosítható, hiszen a falu élő, minden infrastruktúrával ellátott központjában van.

Turisztikai hasznosítását támogatja kiváló elhelyezkedése. Közlekedési csomópontban, Budapesttől az M6 autópályán 70 km-re, a Duna hídnál, a tervezett M8 autópálya mellett található. 1,5 km-re van a szabadstrand, és egy Yacht-kikötő étteremmel. A vízi sportok kedvelőinek itt lehetősége van folyón kipróbálni motorcsónakjukat, illetve Jet-Ski.-t.

Az ár az ingóságot is tartalmazza (bútor, berendezések).

Ár

Irányár 55 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Max-Office Ingatlan- és Hiteliroda
Név Komáromi László
Telefon +36 30 947 Mutasd
Email komaromilaszlo@ Mutasd