Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege tanya
Belső terület 245 m²
Telek terület 6300 m²
Építési állapot használt
Szobák száma -1 szoba
Fűtés
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Övezeti besorolás L3
Lift nincs
Nagyvenyim-Mélykúton, 6300 nm-es körülkerített
állattartásra alkalmas Tanya, lakóépülettel eladó, a Max-Office ingatlaniroda kínálatából!
A telek 6300 m2-es, teljesen körülkerített /akácfakerítés/ a rajta épült ingatlan új építésű , amely 244 m2-es lakóház az is körül kerített belső udvarral, szépen kialakított virágos, konyhakerttel és egy 173 m2-es istálló.

A lakóház YTONG téglából épült, kívülről hungarocell szigetelést, belülről gipszkarton szigetelést kapott. Tetőfenyő gerendából készült Creaton cseréppel fedett.

A lakásba érve egy 7 m2-es előszoba található /üveges beépített szekrénnyel/, jobbra egy 33 m2-es nappali, amiből nyílik kettő egész szoba, egy félszoba, fürdőszoba és háztartási tároló. Előszobából ballra található 29 m2-es étkező, konyha, amely tartalmaz /beértett konyhaszekrényt, főzőlap, sütő, mosogatógépet/, ebből a helységből nyílik egy félszoba, fürdőszoba, tároló, garázs, amely két autó számára biztosít helyet. Ebből a helységből, lehet kimenni a hátsó udvarra. Konyhából nyílik még egy 24 m2-es helyiség, ami ha esetleg állatokkal foglalkozik, kitűnően alkalmas rendelőnek. Mellette 42 m2-es kisállat tenyésztésre alkalmas helyiség található.

Szobák lamináltpadló, a többi helyiség kerámialapos burkolatot kapott.

Nyílászárok egyedileg kialakított fából készült, belső ajtók teli tokosak.

A ház fűtéséről 5db napkollektor, faelgázosító kazán gondoskodik, lapradiátorokkal és padlófűtéssel. Fűtésköltséget jól lehet csökkenteni a fás kazánnal 100mázsa/év 250Eft/év.

A megnövelt villamos áram ellátására 3x40A került kiépítésre. A házon oromfali reflektorok találhatók a jó megvilágítás érdekében.

Csatornahálózat kiépítése még nem történt meg a faluban de az ingatlanhoz külön esővíz gyűjtő ciszterna, 25m3-es és szennyvíztároló tartozik. Fúrt kút elektromos előkészítése és hálózati napelemes rendszer

elektromos vezeték kiépítése megtörtént.

Ne feledkezzünk meg a telken felépített istállóról, sem amely 173 m2-es Leier téglából épült, A tető fából készült Creaton cseréppel fedett. Az istálló elejében egy nyitott szín található, ami kocsitárolásra alkalmas. Innen megközelíthető a szénapadlás, tovább haladva a tornácon található egy műhely, utána tárlóhelység, azt követően kettő lóistálló és kettő tehénistálló. Az épület után található még három részre osztott sertésól. Az állatok takarmánytárolására két takarmánysiló 6m3-es/db kiépítése is megtörtént. Víz, villany teljesen kiépítve.

Az udvar és kocsibejáró rendezett murvával terített, telken fa telepítése is megtörtént.

Ár

Irányár 56 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Max-Office Ingatlan- és Hiteliroda
Név Papp Csaba
Telefon +36 30 335 6 Mutasd
Email pappcsaba@ Mutasd