Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód tégla
Belső terület 1000 m²
Telek terület 3838 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült 1969
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve kapacitás: 1 m3
gáz: bekötve kapacitás: 1 m3
villany: bekötve kapacitás: 1 KWh
víz: bekötve kapacitás: 1 m3
Energetika nincs
Művelési ága
Övezeti besorolás IP
Lift van
Kilátás utcára,
Solton, közvetlen az 52-es főút mellett kínálunk eladásra vagy hosszútávú kiadásra egy 2019-ben felújított 1000 m2 összterületű épület komplexumot (üzem- és raktárhelyiséget irodának alkalmas helyiségekkel, öltözőkkel, mintabolttal).

Az ipari ingatlan több részből áll és több irányból bejárható: összesen 1000 nm összterületű ipari árammal ellátott összefüggő üzemépületet,, raktár, 2 nagy és 2 normál raktár, több kisebb tárolóhelyiség, árukiadó épület és az egyik családi ház földszintjén található külön bejáratú
mintabolt. A gondozott kertben úszómedence, jacuzzi, Botanikus kert található.

A 3838 nm-es telken található 2 emeletes családi ház (240 nm és 180 nm) is a vételár részét képezi. A 240 m2-es felújított családi ház (2 szint + beépített padlástér) 4 egész szobából, étkezős konyhából, 2 fürdőszobából, teraszból, erkélyből áll, a 180 nm-es, szintén emeletes családi házban 3 külön-nyíló
szoba, 1 fürdőszoba, 1 terasz és 1 erkély található.

Saroktelek, ezért jó minőségű, aszfaltozott útról két irányból is jól megközelíthető az ingatlan.
.
Ezek az épületek jól funkcionálhatnak raktár helyiségekként, egyéb élelmiszeripari- vagy feldolgozó üzemnek, összeszerelő -, csomagoló-, palackozó üzem, bemutatóterem, logisztikai központnak
varrodának, vendéglátóipari helyiségeknek vagy akár esküvők lebonyolítására alkalmas komplex egységnek is kiválóan alkalmas, itt tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Az egész egyben eladó, vagy az üzem és a raktárak kiadók.

The industrial property of my family is located in Solt, on the 52nd main road. The address is 68-70 Kecskeméti Street, Solt, 6320.
The lot number is 1760/4. and its area is 3838m2. This contains 5 renovated industrial properties including a store-house, two garages, a product-output building, a showroom of products with its own entrance on the ground floor and there is also a beautiful botanic garden, a swimming pool.
The buildings are suitable for different types of businesses. These areas can also be used as storages, and used for extensive manufacturing. It is a great prospect for investors.
We would prefer to let the area after agreeing on the price. In case of a good offer, it is also for sale. It is a great investment.

Ár

Irányár 280 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Max-Office Ingatlan- és Hiteliroda
Név Farkas János
Telefon +36 30 685 Mutasd
Email farkasjanos@ Mutasd
alkalmi vétel